What's the problem with this forum?

In 2014, the G37 Sedan became Infiniti Q50. G37 Coupe and Convertible became Infiniti Q60 under Infiniti's new naming structure - Here's the place to discuss the Q50 and Q60!
rsurfer
Posts: 15
Joined: Thu Aug 08, 2019 11:24 am
Car: Infiniti Q50

What's the problem with this forum?

Postby rsurfer » Thu Apr 01, 2021 10:10 am

Half the tine it doesn't work. If this keeps up, I'm leaving and never coming back. Very frustrated :crazy:


User avatar
AZhitman
Administrator
Posts: 70831
Joined: Mon Apr 29, 2002 2:04 am
Car: 72 240Z RB25, 63 Bluebird RHD, 63 NL320, 67 WRL411, 67 SPL311, 68 510 SR, 77 620 SR20, 92 SE-R, 97 D21, 98 S14, 11 LS460L, 12 Titan 4x4, 20 MX5 Club.
Location: Surprise, Arizona
Contact:

Re: What's the problem with this forum?

Postby AZhitman » Thu Apr 01, 2021 8:33 pm

It's been working for 18 years.

Need more specific info other than an angry rant so that we can determine the issue you're having.

rsurfer
Posts: 15
Joined: Thu Aug 08, 2019 11:24 am
Car: Infiniti Q50

Re: What's the problem with this forum?

Postby rsurfer » Fri Apr 02, 2021 10:27 am

Curser will not bring up the page. Nothing happens, your stuck on the home page. One day it works and other days it doesn't, very frustrating. BTW when this happens all my other sites work, so it's not my computer or service provider.

rsurfer
Posts: 15
Joined: Thu Aug 08, 2019 11:24 am
Car: Infiniti Q50

Re: What's the problem with this forum?

Postby rsurfer » Fri Apr 02, 2021 11:44 am

It did it again for about 30 min., but obviously working now.

rsurfer
Posts: 15
Joined: Thu Aug 08, 2019 11:24 am
Car: Infiniti Q50

Re: What's the problem with this forum?

Postby rsurfer » Tue Apr 06, 2021 7:43 pm

Working not working, whats up?

User avatar
AZhitman
Administrator
Posts: 70831
Joined: Mon Apr 29, 2002 2:04 am
Car: 72 240Z RB25, 63 Bluebird RHD, 63 NL320, 67 WRL411, 67 SPL311, 68 510 SR, 77 620 SR20, 92 SE-R, 97 D21, 98 S14, 11 LS460L, 12 Titan 4x4, 20 MX5 Club.
Location: Surprise, Arizona
Contact:

Re: What's the problem with this forum?

Postby AZhitman » Tue Apr 06, 2021 8:15 pm

Our uptime is monitored every second, 365 days a year, since the beginning.

I haven't seen any other posts with this issue, so it might be time to entertain the possibility there's an issue on the receiving end.

I'll save you some hassles: infiniti-q50-q60-forum.html Bookmark that link at the top of your browser, and then you don't have to worry about navigating from the homepage. :)

rsurfer
Posts: 15
Joined: Thu Aug 08, 2019 11:24 am
Car: Infiniti Q50

Re: What's the problem with this forum?

Postby rsurfer » Thu May 06, 2021 9:39 am

One post in almost a month. Are you sure people are not leaving because they can't post? I'm still having problems occasionally.

User avatar
Rogue One
Moderator
Posts: 8436
Joined: Tue Jun 14, 2011 10:15 pm
Car: 2011 Nissan Rogue SL
2012 Nissan Rogue SL
2012 Honda CR-V LX
Location: Florida, USA

Re: What's the problem with this forum?

Postby Rogue One » Thu May 06, 2021 1:01 pm

rsurfer wrote:
Thu May 06, 2021 9:39 am
One post in almost a month. Are you sure people are not leaving because they can't post? I'm still having problems occasionally.
Your comment about having issues was rather vague, so it's nearly impossible to give an answer that will address your problem.

When asking for help please provide as much information as possible. Otherwise, it's like calling your doctor and saying "My head hurts." Your doctor can't treat you unless he knows whether you have a headache or a concussion, and we can't help unless we know what the symptoms are, and how best to resolve them.

How are you accessing the forums? Please be as detailed as possible.

Have you tried accessing the forums in another manner? For instance have you tried using a laptop/desktop rather than a smartphone?

rsurfer
Posts: 15
Joined: Thu Aug 08, 2019 11:24 am
Car: Infiniti Q50

Re: What's the problem with this forum?

Postby rsurfer » Wed May 12, 2021 11:37 pm

First of all your analogy for this problem is for a 10 yr. old and I'm not 10.

I also don't appreciate your belligerent remark on Nuts and Bolts. Maybe it's remarks like this that keeps people away from this forum. One post in a month is not a very successful forum.

The problem is the curser remains an arrow and will not turn into a hand where I can click on the thread that I want. Therefore nothing happens. A few days later it will work, but then goes back to the same routine.

I've tried my Apple IMac and MacBook Pro with the same results. Never use my iPhone on forums. I've tried Chrome and Safari.

User avatar
AZhitman
Administrator
Posts: 70831
Joined: Mon Apr 29, 2002 2:04 am
Car: 72 240Z RB25, 63 Bluebird RHD, 63 NL320, 67 WRL411, 67 SPL311, 68 510 SR, 77 620 SR20, 92 SE-R, 97 D21, 98 S14, 11 LS460L, 12 Titan 4x4, 20 MX5 Club.
Location: Surprise, Arizona
Contact:

Re: What's the problem with this forum?

Postby AZhitman » Thu May 13, 2021 6:04 am

You assume that because you're struggling, others are as well.

Considering the demographic of Q50/60 owners, you're exactly right, they're not huge forum users. Let's not worry about traffic - that's my concern, not yours, and if you find a more heavily trafficked Nissan/Infiniti site or one that's more successful, I'll buy you a pony. After 18 years of driving this train, I'm not inclined to weather snide and uninformed digs, especially from someone we're trying to help.

Now, your cursor issue has absolutely zero to do with the forum, that's a PC issue. Here's a start: https://support.google.com/chrome/threa ... over?hl=en

Since you were able to post, maybe now would be a good time to post a car-related question or share your experience on Q ownership. We're not PC tech support (we're actually quite a bit nicer). :)

rsurfer
Posts: 15
Joined: Thu Aug 08, 2019 11:24 am
Car: Infiniti Q50

Re: What's the problem with this forum?

Postby rsurfer » Thu May 13, 2021 11:31 am

Your avatar says it all.

User avatar
AZhitman
Administrator
Posts: 70831
Joined: Mon Apr 29, 2002 2:04 am
Car: 72 240Z RB25, 63 Bluebird RHD, 63 NL320, 67 WRL411, 67 SPL311, 68 510 SR, 77 620 SR20, 92 SE-R, 97 D21, 98 S14, 11 LS460L, 12 Titan 4x4, 20 MX5 Club.
Location: Surprise, Arizona
Contact:

Re: What's the problem with this forum?

Postby AZhitman » Thu May 13, 2021 11:39 am

Not sure what that means, but since you're clearly here to whine, you won't mind seeing yourself to the door.

User avatar
telcoman
Posts: 5728
Joined: Sat Jul 08, 2006 11:30 am
Car: 2016 Q70 Bye 2012 G37S 6 MT w Nav 94444 mi bye 2006 Infiniti G35 Sedan 6 MT @171796mi. 2013 Altima 2.5SV
Location: Central NJ

Re: What's the problem with this forum?

Postby telcoman » Sat May 15, 2021 4:56 am

rsurfer wrote:
Wed May 12, 2021 11:37 pm
First of all your analogy for this problem is for a 10 yr. old and I'm not 10.
So why are you acting like one?
rsurfer wrote:
Wed May 12, 2021 11:37 pm

The problem is the curser remains an arrow and will not turn into a hand where I can click on the thread that I want. Therefore nothing happens. A few days later it will work, but then goes back to the same routine.

I've tried my Apple IMac and MacBook Pro with the same results. Never use my iPhone on forums. I've tried Chrome and Safari.
Perhaps your computer does not have enough RAM memory or your hard drive is failing?
Have you tried another computer?
How old is your router?
Does it require a firmware update and do you know how to do it if so?
Who is your ISP?
Have you ever performed a speed test?
I've been on this site for almost fifteen years and frequently disagree with moderators but are you having a vehicle problem or something else?
Perhaps the politics section might be a better fit for you? :chuckle:


Return to “Infiniti Q50 / Q60 Forum”