Anyone else had this problem?

The G-Series Tuning Forum is the place to discuss G35/G37 performance modifications and mechanical repair.
Muddkicker
Posts: 1
Joined: Fri Feb 27, 2015 6:47 am

Anyone else had this problem?

Postby Muddkicker » Sat May 13, 2017 6:45 am

I have an 04 G35 coupe. A few weeks ago it started running hot so I replaced the thermostat. Still running hot. I had the system vacumed,flushed and still running hot. Iv'e bled the air out many times. Finally I replaced the thermostat with a OEM and it seemed to fix my problem. I have driven it 300 miles since and no problems. Then last night it starts to run hot again. I started it up this morning and no heat is coming out of the vents so I bleed the air out again and I instantly have heat. Is it air in the system? It did pass a head gasket test too. Any suggestions? Thanks


DarkMan2555
Posts: 14
Joined: Sun Mar 19, 2017 8:06 pm
Car: 2006 Infiniti G35 Sedan 5AT w/ 157k+ miles
Location: Florida

Re: Anyone else had this problem?

Postby DarkMan2555 » Sat May 13, 2017 1:25 pm

Muddkicker wrote:I have an 04 G35 coupe. A few weeks ago it started running hot so I replaced the thermostat. Still running hot. I had the system vacumed,flushed and still running hot. Iv'e bled the air out many times. Finally I replaced the thermostat with a OEM and it seemed to fix my problem. I have driven it 300 miles since and no problems. Then last night it starts to run hot again. I started it up this morning and no heat is coming out of the vents so I bleed the air out again and I instantly have heat. Is it air in the system? It did pass a head gasket test too. Any suggestions? Thanks
Could it be the radiator fan(s)? What about the radiator hoses? There could be a tiny crack/hole in one somewhere or one of them might be loose.


Return to “G35 and G37 Engine, Drivetrain & Tuning”