2011 g37 p1091 PLEASE HELP

The G-Series Tuning Forum is the place to discuss G35/G37 performance modifications and mechanical repair.
nzt1313
Posts: 18
Joined: Mon Nov 15, 2004 7:02 am
Car: '89 '95 '97 240sx's

2011 g37 p1091 PLEASE HELP

Postby nzt1313 » Thu Jun 28, 2018 1:58 pm

Hello,
I have a 2011 g37 sedan that wont rev up, the throttles are working but the vvel has crapped out. If i swap in a different vvel module the car runs fine and revs up for the first start but then after that the module has to be swapped back to a different one to rev up. I dont know what is going on, can anybody help me please!!


04pathse
Posts: 571
Joined: Sun May 02, 2010 2:55 pm
Car: 2004 Nissan Pathfinder SE
2008.5 Mazda Mazdaspeed 3

Re: 2011 g37 p1091 PLEASE HELP

Postby 04pathse » Thu Jun 28, 2018 3:17 pm

Maybe this will help, someone had the same code and apparently Infiniti replaced a relay and it solved their problem...

https://www.myg37.com/forums/g37-coupe/ ... oblem.html

nzt1313
Posts: 18
Joined: Mon Nov 15, 2004 7:02 am
Car: '89 '95 '97 240sx's

Re: 2011 g37 p1091 PLEASE HELP

Postby nzt1313 » Thu Jun 28, 2018 4:31 pm

Yeah, I thought the problem would have been the relay also, but I switched it with the pwm relay and I tested, I'm getting power to the module and ground when it works and when it doesn't.

Greg1313
Posts: 2
Joined: Mon Jul 09, 2018 12:30 pm
Car: Infiniti G37X

Re: 2011 g37 p1091 PLEASE HELP

Postby Greg1313 » Tue Jul 10, 2018 5:56 am

Maybe this will help. It's for a little older model but the procedure for checking learning and red flags should be the same.
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... xN3STd459Y


Return to “G35 and G37 Engine, Drivetrain & Tuning”