‘05 G35 no start, runs on ether

The G-Series Tuning Forum is the place to discuss G35/G37 performance modifications and mechanical repair.
ol55
Posts: 2
Joined: Sat Nov 02, 2013 4:53 pm
Car: 1988 Nissan 300ZX

‘05 G35 no start, runs on ether

Postby ol55 » Wed Sep 23, 2020 6:12 pm

My G35 was parked for about a month and will not start. So far I have drained the tank and added premium fuel, tested fuel pump pressure (50+lbs), checked fuse under dash and checked for pulse (yes), cleaned MAF sensor today. The red light on the dash blinks but does not stay on and there are no codes. Wil run by spraying either. What am I missing? Thanks in advance.


User avatar
AZhitman
Administrator
Posts: 70412
Joined: Mon Apr 29, 2002 2:04 am
Car: 72 240Z RB25, 63 Bluebird RHD, 63 NL320, 67 WRL411, 67 SPL311, 68 510 SR, 77 620 SR20, 89 Pao, 97 D21, 98 S14, 11 LS460L, 12 Titan 4x4.
Location: Surprise, Arizona
Contact:

Re: ‘05 G35 no start, runs on ether

Postby AZhitman » Wed Sep 23, 2020 8:15 pm

Sounds like no fuel to injectors. May want to pull a plug after a short cranking session and see if the plug is wet (also look in the combustion chamber).

ol55
Posts: 2
Joined: Sat Nov 02, 2013 4:53 pm
Car: 1988 Nissan 300ZX

Re: ‘05 G35 no start, runs on ether

Postby ol55 » Wed Sep 23, 2020 8:22 pm

Thank you. i agree. I did purge the line to the fuel modulator and sprayed (too much) starting fluid hopefully to get past any bad gas. I can pull the plug but doubt it is wet-ether stops, engine stops.


Return to “G35 and G37 Engine, Drivetrain & Tuning”